Εάν θέλετε να εξερευνήσετε τις 501 μεγαλύτερες αλλά και πιο αξιόλογες πόλεις του κόσμου, δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε το βιβλίο 501 MUST-VISIT CITIES, της Bounty Books. Χωρίζεται σε 5 ενότητες (Ευρώπη και Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, Αμερική και Καραϊβική). Σε κάθε ενότητα περιγράφονται πόλεις, όπως το Μεξικό, το Τόκυο, η Νέα Υόρκη, όπου δίνονται πληροφορίες για την ιστορία αλλά και τα αξιοθέατά τους. Σε στήλη στο πλάι παρουσιάζονται ο πληθυσμός, πότε να πάτε, τι να δείτε οπωσδήποτε και ένα χαρακτηριστικό στοιχείο, που θα πρέπει σίγουρα να γνωρίζεται για την πόλη. Στην πραγματικότητα δεν αποτελεί ταξιδιωτικό οδηγό με τη μορφή που γνωρίζουμε, αλλά μια αξιόλογη πηγή πληροφοριών για εκείνους που θέλουν να ταξιδέψουν στις πόλεις του κόσμου είτε στην πραγματικότητα είτε διαβάζοντάς το απλώς στο σπίτι… Ίσως μάλιστα σας ωθήσει να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας πιο σύντομα για τον επόμενο προορισμό…Εάν θέλετε να εξερευνήσετε τις 501 μεγαλύτερες αλλά και πιο αξιόλογες πόλεις του κόσμου, δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε το βιβλίο 501 MUST-VISIT CITIES, της Bounty Books. Στην πραγματικότητα δεν αποτελεί ταξιδιωτικό οδηγό με τη μορφή που γνωρίζουμε, αλλά μια αξιόλογη πηγή πληροφοριών για εκείνους που θέλουν να ταξιδέψουν στις πόλεις του κόσμου είτε στην πραγματικότητα είτε διαβάζοντάς το απλώς στο σπίτι... Ίσως μάλιστα σας ωθήσει να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας πιο σύντομα για τον επόμενο προορισμό..

Χωρίζεται σε 5 ενότητες (Ευρώπη και Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, Αμερική και Καραϊβική). Σε κάθε ενότητα περιγράφονται πόλεις, όπως το Μεξικό, το Τόκυο, η Νέα Υόρκη, όπου δίνονται πληροφορίες για την ιστορία αλλά και τα αξιοθέατά τους. Σε στήλη στο πλάι παρουσιάζονται ο πληθυσμός, πότε να πάτε, τι να δείτε οπωσδήποτε και ένα χαρακτηριστικό στοιχείο, που θα πρέπει σίγουρα να γνωρίζεται για την πόλη.

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ

Ιδανικός Ξεναγός ΗπείρουΣτο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο TravelBookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου. Για να γνωρίσετε όλα τα βιβλία που διαθέτει το Travel Bookstore, κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο της εταιρίας

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr