Weleda Hair ProductsΚατά τη διάρκεια των καυτών καλοκαιρινών μηνών, τα μαλλιά μπορεί να φθαρούν από τα επιβλαβή αποτέλεσμα της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο, στη θάλασσα, στο χλώριο και στον αέρα. Υπάρχουν τρία «απαραίτητα» προϊόντα στη νέα σειρά που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την αντιμετώπιση των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών: το Σαμπουάν Αναδόμησης με Βρώμη, το Conditioner Αναδόμησης με Βρώμη και η Μάσκα Αναδόμησης με Βρώμη. Η Weleda επέλεξε τη βρώμη ως πρωταγωνιστικό φυτικό λόγω της δράσης που έχει στα μαλλιά, προσφέροντας τους αναδόμηση και τόνωση.

Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΟΥΡΑ ΤΗΣ WELEDA ΣΕ ΤΡΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΒΗΜΑΤΑ:

Περιποίηση Μαλλιών με τη σειρά Weleda για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιάΒήμα 1ο: Λούστε τα μαλλιά με το Σαμπουάν Αναδόμησης με Βρώμη (τιμή ml), χρησιμοποιώντας ζεστό, όχι καυτό νερό. Κάντε απαλό μασάζ στο κεφάλι ενώ λούζεστε.
Συστατικά: οργανικό έλαιο τζοτζόμπα και εκχυλίσματα οργανικής βρώμης και φασκόμηλου προσφέρον απαλότητα στην επιφάνεια της τρίχας, μειώνουν το σπάσιμο και την ψαλίδα και βελτιώνουν την ελαστικότητα των μαλλιών.

Βήμα 2ο: Ενυδατώστε τα μαλλιά σας με το Conditioner Αναδόμησης με Βρώμη (τιμή ml), για να επαναφέρετε την υγρασία και τα μαλλιά σας στη φυσική τους κατάσταση. Κάντε απαλό μασάζ σε νωπά μαλλιά, αφήστε το να δράσει μερικά λεπτά, ξεβγάλτε με ζεστό, όχι καυτό νερό.
Συστατικά: οργανικά έλαια τζοτζόμπα και καρύδας και εκχυλίσματα από οργανική βρώμη και λευκή μολόχα, απαλύνουν την επιφάνεια της τρίχας και προσφέρον ενυδάτωση, ενώ επαναφέρουν τη φυσική απαλότητα των μαλλιών.

Weleda Hair ProductsΒήμα 3ο: Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με τη Μάσκα Αναδόμησης με Βρώμη. Αποτελεί την απόλυτη θεραπεία με οργανικά έλαια τζοτζόμπα και καρύδας, πλούσιο οργανικό βούτυρο βουτυροσπέρμου (shea butter) και εκχύλισμα οργανικής βρώμης. Χρησιμοποιήστε μια με δύο φορές την εβδομάδα για να απαλύνετε την άγρια επιφάνεια της τρίχας και να προσφέρετε έντονη θρέψη, χωρίς να βαρύνουν τα μαλλιά, καθώς και για μια επιπλέον δόση ενυδάτωσης. Για καλύτερα αποτελέσματα, τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια ζεστή πετσέτα για 10 λεπτά. Κάντε απαλό μασάζ σε νωπά μαλλιά, αφήστε να δράσει για 5-10 λεπτά και ξεβγάλτε απαλά.

Καινοτομία: Η Weleda πέτυχε τη δημιουργία της πιο «φυσικής» περιποίησης για τα μαλλιά που είναι διαθέσιμη στον κόσμο: δίχως SLS (Θειικό Λαουρικό Νάτριο), parabens, συντηρητικές ουσίες και τεχνητά αρώματα.

Διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ: ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε., ww.weleda.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr