2ο ταξίδι του μέλιτος

Όλα έχουν βαλτώσει και ζητάς κάτι διαφορετικό για να ανανεώσεις το γάμο. Τι καλύτερο από ένα ταξίδι, σε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό μέρος; Από εξωτικά νησιά μέχρι γραφικά κάστρα και από πολυτελή κρουαζιερόπλοια μέχρι ελίτ θέρετρα, η ευκαιρία πάντα υπάρχει για να ζωντανέψετε τον έρωτά σας... Ακολουθούν μερικές ιδέες για να εμπνευστείτε!

Ζανζιβάρη

Το νησί αυτό ανοικτά της Τανζανίας έχει πλούσια ιστορία και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου. Η προστατευμένη από την UNESCO πρωτεύουσά της Πόλη των Κοραλιών, καθορίζει την μακρόχρονη πορεία του νησιού ως κέντρο δουλεμπορίου αλλά και ως σταυροδρόμι για τη μεταφορά μπαχαρικών για μερικές εκατοντάδες χρόνια. Οι παραλίες του Βορρά, η ζεστή θάλασσα και η εξαιρετική φιλοξενία θα σας ενθουσιάσουν. Εξαιρετική διαμονή, η σουίτα Asali στο χωριό Matemwe. (www.matemwebeach.com)

Σεϊχέλλες

2ο ταξίδι του μέλιτοςΟ Κήπος της Εδέμ στον Ινδικό ωκεανό, είναι πράγματι ένας παραδεισένιος τόπος, με εξαιρετικό κλίμα όλο το χρόνο. Ξεκούραση, αναζωογόνηση και χαλάρωση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου, εξασφαλίζουν μαγευτική απόδραση. Καταδύσεις, γκολφ, περιπλανήσεις στη φύση και θεραπείες spa, συνθέτουν το απόλυτο πακέτο διακοπών. Η πολυτέλεια του ξενοδοχείου στο North Island είναι ασύλληπτη, αλλά θα φτάσετε μόνο με ελικόπτερο! (www.north-island.com)

Φίτζι

Αφήστε τα παιδιά στο σπίτι και κλείστε δωμάτιο σε ένα adults-only ερημητήριο, που υπόσχεται δράση αλλά και ξεκούραση, ανάλογα με το τι ακριβώς θέλετε. Το Φίτζι έχει μεγάλη ιστορία και εξαιρετική φύση, πολλά να δείτε και να κάνετε, αν αυτό αναζητάτε. Αν πάλι όχι, το μπάνιο σε ερημικές παραλίες και καταγάλανες θάλασσες και το πολύ καλό φαγητό και ποτό θα συμβάλλουν στο να περάσει ο χρόνος σα νερό (www.likulikulagoon.com).

Καραϊβική

Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψει κανείς αυτόν τον παγκοσμίου φήμης αναγνωρισμένο προορισμό πολυτέλειας, αν και οι τιμές έχουν μειωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Αλλά αν θέλετε κάτι πιο προσωπικό, τότε τα boutique ξενοδοχεία στα μικρότερα νησιά μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Στα Μπαρμπέιντος, θα έχετε την ευκαιρία να μείνετε σε ένα παλιομοδίτικο Bajan beach shack – περιβεβλημένοι από απόλυτη πολυτέλεια! (www.almondresorts.com)

Κρουαζιέρες

2ο ταξίδι του μέλιτοςΘέλετε να δείτε τα Νορβηγικά Φιόρδ ή τις χώρες της Βαλτικής... Να κάνετε island hopping στα νησιά της Καραϊβικής ή στις μεγάλες πόλεις της Μεσογείου;... Να διασκεδάζετε με διαφορετικό πρόγραμμα κάθε βράδυ και να απολαμβάνετε γαστρονομικά γεύματα σε πολυτελές περιβάλλον; Οι κρουαζιέρες είναι η ιδανική λύση, ειδικά αν η μετακίνηση με τις αποσκευές ή οι πολύωρες αναμονές στα αεροδρόμια σας αποτρέπουν από ένα ταξίδι. Τα mega yachts σας περιμένουν να προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες, με διαφορετικό λιμάνι κάθε πρωί. (www.navihellas.gr, www.cunardcruises.gr)

Κάστρα

Άλλη μια ρομαντική πρόταση, που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε βασιλικά, αλλά όχι με πολλά έξοδα. Είτε θέλετε δείπνο με κεριά, είτε κρεβάτια με ουρανό, αποδράσεις για κυνήγι ή απλά περίπατο, τα Κάστρα- Ξενοδοχεία της Ευρώπης, από τη Νορμανδία μέχρι την Cote D'Azur και από την Κοιλάδα του Λίγηρα μέχρι τα Highlands της Σκοτίας, είναι μια επιλογή που θα σας αφήσει μόνο ωραίες εντυπώσεις. (www.celticcastles.com, www.starwoodhotels.com)

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr