Μια συνεσταλμένη κοπέλα, ένας ισχυρός άντρας, ένας φλογερός έρωτας συνθέτουν τις 50 αποχρώσεις του γκρι. Μια ερωτική νουβέλα που τάραξε τα νερά της παγκόσμιας λογοτεχνίας... Μια ιστορία αγάπης που δεν άργησε να γίνει Νο1 Best seller των New York Times, του Amazon και των Sunday Times. Μέσα από τις σελίδες του ξετυλίγεται ένας ρομαντικός, λυτρωτικός και απόλυτα αισθησιακός κόσμος με επίκεντρο το «κόκκινο δωμάτιο». Η μουσική επένδυση είναι ένα επιπλέον στοιχείο που οδηγεί τη φαντασία και το συναίσθημα σε άλλο επίπεδο. Η ανάγνωσή του ίσως να σε κάνει να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τον έρωτα…

Η Αναστάζια και ο Κρίστιαν παίρνουν σάρκα και οστά στη μεγάλη οθόνη. Ο φλογερός τους έρωτας και οι γεμάτες πάθος σκηνές του βιβλίου γίνονται εικόνα και έρχονται να μας συναρπάσουν. H trivago.gr μας παρουσιάζει τα ξενοδοχεία που στιγμάτισαν μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του βιβλίου…

The Heathman, Πόρτλαντ

Heathman Portlant renaissance suite bedroomΗ δεσποινίς Steele και κύριος Grey επισκεπτόταν συχνά το ξενοδοχείο The Heathman στο Πορτλάντ, όχι μόνο για την εμπειρία των πολυτελών σκανδαλιάρικων σουιτών του, αλλά και για να απολαύσουν ένα ποτό στο μπαρ ή ένα δείπνο στον ιδιωτικό χώρο του εστιατόριο του. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το ασανσέρ, ένας χώρος στον οποίο ανταλλάχτηκαν πολλά ερωτικά λόγια και… βλέμματα!

 

 

 Fairmont Olympic, Σιάτλ

Fairmont Olympic LobbyΤο Fairmont Olympic Hotel είναι το ξενοδοχείο όπου η Άννα και ο Κρίστιαν πέρασαν τη νύχτα όταν διέρρηξαν το σπίτι του. Έπρεπε να φύγουν βιαστικά μέσα στη νύχτα και έφτασαν στο ξενοδοχεία τις πρώτες πρωινές ώρες “Ο Κρίστιαν μπαίνει σε ένα εντυπωσιακό, φυλλώδη δρόμο προς το Fairmont Olympic Hotel και στα πάρκα κοντά στην μπροστινή πόρτα, δίπλα βρίσκεται το γραφικό πέτρινο σιντριβάνι”.

Brown’s Hotel, Λονδίνο

brown s hotel london england 105200 1Ο Κρίστιαν ξαφνιάζει την -πλέον- σύζυγο του πηγαίνοντας την για το μήνα του μέλιτος στον προορισμό τον ονείρων της, το Λονδίνο. Το ζευγάρι μένει στο Brown’s Hotel, ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που άνοιξε το 1837. Βρίσκεται στο Mayfair, μία από τις πιο αριστοκρατικές συνοικίες του Λονδίνου. Το Brown’s είναι γνωστό για τους ελίτ επισκέπτες του, την αίγλη και την κομψότητα της παλαιάς εποχής.

 

 

Le Saint-Paul – Relais et Chateaux, Γαλλία

LeSaint PaulRelaisetChateauxΚατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος τους η Άννα και ο Κρίστιαν επισκέπτονται τη Γαλλία. Είναι από τα λίγα μέρη στα οποία εκτός της κρεβατοκάμαρα του ξενοδοχείου τους, περνούν το χρόνο τους στο ξενοδοχείο. Εκεί απολαμβάνουν το δείπνο και τον καφέ τους στην όμορφη βεράντα του ξενοδοχείου. Για ανάλογη αίσθηση ρομαντισμού και πάθους επιλέγουμε το ξενοδοχείο Le Saint Paul Hotel στην πόλη Saint Paul de Vence.

Η διαμονή σε ένα από τα παραπάνω ξενοδοχεία έχει άλλη αίσθηση, ιδιαίτερα ερωτική. Το ταξίδι των αποχρώσεων ξεκινά!

 

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr