Ζώδια

Τα άστρα φαίνεται ότι θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρα φέτος το καλοκαίρι, χαρίζοντάς μας τις ιδανικές συνθήκες για καλοκαιρινές εξορμήσεις και χαλαρές διακοπές. Μετά από έναν ιδιαίτερα δύσκολο και κουραστικό χειμώνα και επιτακτικά παραγωγικό Ιούνιο με πολλές αναποδιές, οι δυό μήνες του καλοκαιριού έρχονται και προσφέρονται σαν όαση γιανα μπορέσουμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να ανακαλύψουμε τη χαμένη μας αισιοδοξία.

Ο Ιούλιος βασικά φαίνεται σαν ο καταλληλότερος μήνας, καθώς δημιουργούνται όλες εκείνες οι προϋποθέσεις για ηρεμία, χαλάρωση, ομαλή ροή γεγονότων, αλλά και ευχάριστες εκπληξούλες, που προϊδεάζουν για αξέχαστες διακοπές για τους τυχερούς που θα τις πραγματοποιήσουν. 

Οι τάσεις του Ιουλίου είναι να περάσουμε όμορφα και σχετικά ήσυχα με την οικογένειά μας ή το έτερο ήμισυ. Ο Ιούλιος προσφέρεται θαυμάσια δηλαδή για τους οικογενειάρχες ή τους πιο ήσυχους και πιο ρομαντικούς τύπους. Αντίθετα ο Αύγουστος δείχνει πιο... ανήσυχος και προτρέπει για μεγαλύτερη κινητικότητα, επικοινωνία, διασκέδαση, αλλά και υπερβολές ή απατηλές καταστάσεις. Ιδανική περίοδος δηλαδή θα λέγαμε για τους εραστές της νυκτερινής ζωής ή των δυνατών αλλά προσωρινών ερωτικών περιπετειών. Για τους πιο ζωηρούς και αθλητικούς τύπους, θα συστήναμε ιδιαίτερη προσοχή στις δραστηριότητές τους, καθ’όσον θα υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι ατυχημάτων. Η επιπολαιότητα και η βιασύνη θα είναι βασικά χαρακτηριστικά που θα χρωματίσουν το ενεργειακό τοπίο του Αυγούστου. 

Βέβαια, όλοι μας δεν θα έχουμε την ίδια τύχη και πολύ περισσότερο δεν θα αξιοποιήσουμε τον χρόνο των διακοπών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλοι πάλι θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων να δουλεύουν όλο το καλοκαίρι, καθώς οι περιστάσεις δεν θα τους επιτρέψουν την πολυτέλεια των διακοπών για φέτος. Τα άστρα έχουν διαφορετικές διαθέσεις για κάθε ζώδιο και καλό είναι να δούμε πως κάθε ζώδιο θα εισπράξει τις θετικές ή αρνητικές τάσεις των πλανητών για το φετινό καλοκαίρι.

ΚΡΙΟΣ

ΚριόςΑυτό το καλακαίρι θα μπορούσε να σας μείνει πραγματικά αξέχαστο. Σε άριστη φόρμα και διαθέσεις σας βρίσκει ο Ιούλιος, και δεν βλέπετε την ώρα να αποδράσετε και να ψάξετε για κάτι διαφορετικό φέτος. Εντονα ερωτικοί, αλλά και παιχνιδιάρηδες οι Κριοί, θα αναζητήσετε το μυστήριο και την εξερεύνηση τον Ιούλιο. Ενώ αντίθετα ο Αύγουστος σας καλεί σε ξεφαντώματα και ερωτικά παιγνίδια. Οπως και να χει, ο ερωτισμός σας κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα, και ο Ουρανός του καλοκαιριού είναι διατεθειμένος να σας ανταμείψει με αξέχαστες εμπειρίες. Φροντίστε να επισκεφτείτε μέρη όπου θα χετε πάντα κάτι να κάνετε, και να βρείτε σίγουρα κοινά ενδιαφέροντα. Η Σαντορίνη θα ήταν ένα νησί που θα ταίριαζε απόλυτα στις διαθέσεις σας , συνδυάζοντας το μυστήριο με το ξεφάντωμα φέτος. Τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Τοξότες, όμως μπορούν να σας προσφέρουν αξέχαστες ερωτικές εμπειρίες, και θα μπορούσατε να τους βρείτε σε μέρη όπως η Μύκονος, η Σίφνος και η Μήλος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος

Το φετινό καλοκαίρι σας βρίσκει αρκετά πιο ξένοιαστους από προβλήματα του παρελθόντος και με έντονη την ανάγκη για επικοινωνία. Μεγάλη κινητικότητα θα σας διακρίνει, ειδικά τον Ιούλιο, και αναμένεται να κάνετε ίσως πολλές μικρές εκδρομούλες εδώ και κει, ειδικά αφού σας χαρακτηρίζει το πνεύμα της οικονομίας και αυτή τη χρονιά οι συνθήκες επιβάλλουν να είστε εγκρατείς. Καινούργιοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σας και θέλετε να μοιραστείτε πολλά μαζί τους. Ισως προγραμματίσετε τις φετινές διακοπές σας με μεγάλη παρέα και μια κεντρική βάση ώστε να κάνετε εκδρομούλες ταυτόχρονα. 

Ο Αύγουστος δείχνει κάπως πιό στριμωγμένος μήνας για διακοπές, καθ’όσον μπορεί να προκύψουν κάποια προβληματάκια και υποχρεώσεις με το σπίτι και την οικογένεια. Αν θα πρέπει να αποδράσετε τον Αϋγουστο, τότε διαλέξτε την ασφάλεια, την άνεση, την ηρεμία, καλές εγκαταστάσεις και φυσικά την πολυτέλεια. Η Κέρκυρα θα ήταν ένα ιδανικό νησί γιά σας φέτος. Αλλά αν αναζητήσετε τις χαρές τού έρωτα, άτομα που ανήκουν στον αστερισμό τού Σκορπιού, Αιγόκερω ή Καρκίνου θα ήταν η καλύτερη παρέα γιά σας.

Ψάξτε τους σε νησάκια όπως η Σίφνος, η Σκιάθος ή η Σέριφος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμος

Φέτος το καλοκαίρι πρόκειται να λάμψετε διά της παρουσίας σας , όπου κι αν πάτε. Επιτέλους αισθάνεστε πιό ανάλαφρο και πέρα από κάποια επαγγελματικά σχέδια και ανησυχίες που θα σας απασχολήσουν κάπως πιο έντονα τον Ιούλιο, τον Αύγουστο δείχνετε μιά υπερκινητικότητα , ασυνήθιστη ακόμα και για το δικό σας ταμπεραμέντο. Θέλετε να μιλήσετε να επικοινωνήσετε, να κινηθείτε, να φλερτάρετε. Σαφώς η προσωπικότητά σας θα ακτινοβολήσει στο περιβάλλον σας, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει πάσει θυσία να αποφύγετε τις οποιεσδήποτε εμπλοκές σας σε δημόσιους χώρους. 

Τον Αύγουστο δείχνετε πιό ξεκούραστοι και ευδιάθετοι, γι’αυτό προτιμείστε ένα νησί όπου μπορείτε να το τρέξετε και να κάνετε τις επαφές σας. Η Ρόδος είναι ιδανική γι’αυτήν την περίπτωση. Ενώ γιά τις ερωτικές σας αναζητήσεις βρείτε άτομα που ανήκουν στον αστερισμό τού Λιονταριού, τού Ζυγού ή τού Υδροχόου, σε νησάκια όπως η Μύκονος, η Πάρος ή η Αστυπάλαια. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος

Ιδιαίτερα σημαντικό φαίνεται αυτό το καλοκαίρι για σας, καθώς μπαίνετε μόλις σ’ένα κύκλο ζωής που θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναπροσαρμογές στην ζωή σας, αναθεωρήσεις, να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, και γενικά να προσπαθήσετε να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Αυτό φυσικά θα αφορά και τον ίδιο σας τον εαυτό, και κάποια «πρέπει» θα στριφογυρίζουν στο μυαλό σας.  Ισως αυτό το τοπίο σας βαρύνει κάπως, ειδικά εσάς του 1ου δεκαημέρου, και σας γεμίσει με έννοιες και ανησυχίες. Ολα αυτά βέβαια είναι γιά το καλό σας και οι προϋποθέσεις επιτυχίας είναι άριστες, αλλά σίγουρα αυτό το καλοκαίρι θα χρειαστείτε ξεκούραση, ασφάλεια και χαλαρές βασικά διακοπές. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στον ίδιο σας τον εαυτό και στις σχέσεις σας γενικότερα. Ακόμα η εμφάνισή σας θα σας απασχολήσει έντονα, και μάλλον θα συνδυάσετε τις διακοπές σας με τέτοιο τρόπο ώστε να ωφελήσετε και τη φυσική σας κατάσταση..Η Σέριφος είναι ένα νησί που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία σας, αλλά ερωτικά μπορεί να περιμένετε εκπλήξεις και ξαφνικούς έρωτες, που ίσως δεν κρατήσουν πολύ. Ατομα που ανήκουν στα ζώδια του Σκορπιού, των Ιχθύων και της Παρθένου θα μπορούσαν να ταιριάσουν θαυμάσια με σας φέτος το καλοκαίρι. Αναζητείστε τους σε νησάκια όπως η Σίφνος, η Ανδρος και η Κεφαλονιά.

ΛΕΩΝ

ΛέωνΑυτό το καλοκαίρι σας βρίσκει σίγουρα σε καλύτερη φόρμα από το περσινό. Δείχνετε υπέρμετρη αισιοδοξία και μολονότι τα προβλήματά σας δεν λείπουν, εντούτοις κάτι μέσα θα σας λέει ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά. Η γενναιόδωρη φύση σας θα σας παρακινήσει σε ενέργειες κάπως τολμηρές κι ένας «περίεργος» έρωτας μπορεί να σας προκύψει που θα ταράξει τα ήρεμα νερά σας και θα σας προβληματίσει βαθιά. Ισως να βιώσετε μιά πρωτόγνωρη ερωτική εμπειρία, ίσως ακόμα νομίσετε ότι βρήκατε τον έρωτα της ζωής σας. Τον Ιούλιο δείχνετε πιο αινιγματικοί και μυστηριακοί και πιθανόν να βιώσετε τότε μιά μοναδική ερωτική εμπειρία, που ακόμα μπορεί να την κρατήσετε κρυφή. Τον Αύγουστο όμως οι διαθέσεις σας είναι πολύ πιο έντονες, και βρίσκετε τον εαυτό σας έτοιμο για μοναδικές εξορμήσεις και αξέχαστες ερωτικές εμπειρίες. Η Μύκονος σίγουρα είναι στο πρόγραμμά σας. Τα Κριάρια όμως, οι Τοξότες και οι Δίδυμοι θα μπορούσαν να σας μαγνητίσουν φέτος, και θα μπορούσατε να βρείτε αυτά τα άτομα σε νησάκια που πιθανόν να συχνάσουν όπως  η Σαντορίνη, η Μήλος ή η Ρόδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠαρθένοςΜια πολύ σημαντική περίοδο της ζωής σας διανύετε τώρα και θα λέγαμε ότι είστε έτοιμοι να μπείτε στην ευθεία και να αναβάσετε ταχύτητες, αφού πρώτα κάνετε κάποιες αναγκαίες αλλαγές στην ζωή σας. Οι πιέσεις στην επαγγελματική σας ζωή σιγά σιγά εξαφανίζονται και τα πράγματα μπαίνουν πλέον σε πιό ομαλές ροές. Από δω και πέρα, οι εντάσεις και το θερμόμετρο θα ανέβει στον τομέα των σχέσεών σας, είτε αφορούν αυτές μιά στενή συνεργασία ή μιά καινούργια σχέση. Ακόμα ο γάμος σας, αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να μπεί σε μιά νέα φάση.  Το καλοκαίρι αυτό έρχεται για να δώσει μιά νότα ανακούφισης στα οικονομικά σας, και να σας ανοίξει την πόρτα να κοιτάξετε περισσότερο και τις προσωπικές σας ανάγκες. Ένα νησί σαν την Κεφαλονιά ταιριάζει στην ψυχοσύνθεσή σας, αλλά μπορείτε να αναζητήσετε τον έρωτα με άτομα που ανήκουν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή του Ταύρου, σε νησάκια όπως η Σέριφος, ή Σίφνος ή η Κέρκυρα.

ΖΥΓΟΣ

ΖυγόςΚάποιες ξαφνικές εξελίξεις που αφορούν την καριέρα σας ή τα μελλοντικά σας σχέδια, μπορεί να τάραξαν απότομα τα νερά της ηρεμίας σας στο τέλος τού Ιουνίου και τα σχέδιά σας γιά ήρεμες διακοπές να χρειάστηκε να αναπροσαρμοστούν. Το ξεκίνημα του Ιουλίου σας βρίσκει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, και υποχρεώσεις επαγγελματικές, επαφές και έντονη κινητικότητα, μάλλον θα σας κλέψουν τον χρόνο της χαλάρωσής σας. Εντούτοις οι εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή μπορεί να σας δημιουργήσουν μιά αισιόδοξη προοπτική γιά το μέλλον σας και να αλλάξουν κάπως τις διαθέσεις σας γιά την συνέχεια. Ο Αύγουστος φαίνεται πιο ξέγνοιαστος και τότε μπορείτε να ξεδιπλώστε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και να βρείτε την κατάλληλη παρέα με άτομα που ανήκουν στα ζώδια τού Υδροχόου, των Διδύμων και τού Τοξότη, για να ξεφύγετε από τις πιέσεις της καθημερινότητας. Η Πάρος είναι ένα νησί που θα ταίριαζε με τις διαθέσεις σας φέτος, αλλά αν αναζητήσετε την περιπέτεια και τον ερωτισμό, αποδράστε σε μέρη όπως η Αστυπάλαια, η Ρόδος ή η Μήλος όπου υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να συναντήσετε άτομα των παραπάνω ζωδίων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣκορπιόςΔείχνετε ιδιαίτερα κουρασμένοι τον τελευταίο καιρό, και μολονότι οι εξελίξεις αποδείχτηκαν ιδιαίτερα θετικές για σας, ιδίως στα επαγγελματικά σας, εντούτοις τα γεγονότα δεν κύλησαν με τον καλύτερο τρόπο. Αλλωστε είστε συνηθισμένοι στις εντάσεις και τους ελιγμούς. Εντούτοις ο Ιούλιος ξεκινάει γιά να σας χαρίσει μιά τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα στην ζωή σας. ΈΕχοντας ήδη συνειδητοποιήσει κάποια θετικά ανοίγματα στη δουλειά σας, αλλάζετε διαθέσεις και δείχνετε να ψάχνετε να χαρίσετε κάποια «δώρα» στον εαυτό σας τώρα. Η ανεβασμένη δημοτικότητά σας φέτος έχει φέρει πρόσωπα κοντά σας και έχει χρωματίσει την καθημερινότητά σας. Η ερωτική σας διάθεση είναι έντονη και επί πλέον ξαφνικοί έρωτες μπορεί να ταράξουν ευχάριστα την ζωή σας. Η Σίφνος είναι πάντα ένα νησάκι που σας δελέαζε η ατμόσφαιρά του, αλλά μπορεί να αναζητήσετε μοναδικές ερωτικές εμπειρίες με άτομα που ανήκουν στα ζώδια τού Καρκίνου, των Ιχθύων και του Ταύρου που θα  μαγνητίσουν τον ερωτισμό σας. Αναζητείστε τα σε μέρη όπως η Σέριφος, η Ανδρος ή η Κέρκυρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης

Μια πολύ σημαντική περίοδο της ζωής σας διανύετε τώρα και θα λέγαμε ότι είστε έτοιμοι να μπείτε στην ευθεία και να αναβάσετε ταχύτητες, αφού πρώτα κάνετε κάποιες αναγκαίες αλλαγές στην ζωή σας. Οι πιέσεις στην επαγγελματική σας ζωή σιγά σιγά εξαφανίζονται. Μιά διαφορετική αίσθηση πιθανόν να έχετε από δω και πέρα γιά το πως μπορείτε να ενταχθείτε στις εξελίξεις και ποιά στάση θα πρέπει να κρατήσετε απέναντι στα τρέχοντα προβλήματά σας και τον μελλοντικό σας σχεδιασμό. Μέσα σας αλλάζετε βασικά και μιά νέα φιλοσοφική στάση μπορεί να σας δημιουργήσει καινούργιες προοπτικές. Περισσότερο ανάλαφροι είστε από δω και πέρα, και σίγουρα τα τελευταία δύο χρόνια σας ταλαιπώρησαν έντονα, και ακόμα μπορεί να σας στέρησαν τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Με περισσότερη αισιοδοξία και καλύτερη διάθεση φαίνεται ότι περιμένετε αυτό το καλοκαίρι να σας αποζημιώσει κάπως από τις πιέσεις που δεχτήκατε και να πάρετε μιά βαθιά ανάσα. Αναγέννηση, ανανέωση και παρορμητισμός είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίσουν. Ο Αύγουστος φαίνεται πολύ πιο θετικός μήνας γιά τις διακοπές σας και οι διαθέσεις σας δείχνουν πολύ καλύτερες . Η Μήλος θα ήταν ιδανικό μέρος γιά σας, αλλά ατομα που ανήκουν στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού και του Ζυγού, μπορεί να σας ξεσηκώσουν ερωτικά φέτος σε νησάκια όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Πάρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑιγόκερωςΗ τελευταία χρονιά σας ταλαιπώρησε ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας και καταφέρατε εντούτοις να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Ακόμα και η υγεία σας φάνηκε κάπως κλονισμένη και σίγουρα η ψυχολογία σας δεν ήταν ότι καλύτερο γιά να αφεθείτε στην χαρά των καλοκαιρινών διακοπών. Από φέτος το καλοκαίρι πολλά πράγματα αρχίζουν και κυλάνε καλύτερα γιά σας και σαφώς θα αρχίσετε να ονειρεύεστε την καλοκαιρινή σας απόδραση σαν μιά όαση στις τελευταίες σας περιπέτειες. Ο Ιούλιος θα κινηθεί πιο έντονα πάνω σ’αυτήν την ατμόσφαιρα, αν και πιθανόν να κουβαλήσετε κάποιες εντάσεις μαζί σας, αν αποδράσετε τότε. Τον Αύγουστο γίνεστε πιο επικοινωνιακοί και ανάλαφροι και οι διακοπές σας θα ήταν καλύτερα προγραμματισμένες τότε. Η Σκιάθος είναι ένα νησί που μπορεί να συντονιστεί με την ψυχοσύνθεσή σας, αλλά μπορείτε να ψάξετε τον έρωτα με άτομα που ανήκουν στον αστερισμό του Ταύρου, των Ιχθύων ή της Παρθένου. Αναζητείστε τα σε μέρη όπως η Κέρκυρα, η Ανδρος ή Κεφαλλονιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥδροχόοςΦαίνεται ότι ξαφνικά βρίσκεστε σ’ένα δυναμικό σταυροδρόμι της επαγγελματικής σας καριέρας, και τούτο το καλοκαίρι αναμένεται να σας εκπλήξει με κάποιες ξαφνικές εξελίξεις μέσα στον Ιούλιο. Αλλαγές στην δουλειά σας, μιά νέα θέση ή καινούργια δουλειά, θα ταράξει τα νερά σας από τις πρώτες μέρες τού Ιουλίου. Η προσαρμογή σας μπορεί να είναι επιτυχής, εντούτοις η σκέψη των διακοπών θα εγκαταλειφτεί προς το παρόν. Ο Αύγουστος είναι πολύ πιο πρόσφορος για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και καλό θα είναι από τώρα να τις προγραμματίσετε μαζί με το έτερον ήμισυ. Αναζητώντας κάτι ξεχωριστό και ασυνήθιστο από την φύση σας, και με το δεδομένο ότι θα πρέπει να προτιμήσετε πιο ήσυχες διακοπές φέτος, προτιμείστε ένα ήσυχο νησάκι σαν την Αστυπάλαια. Για τους αμετανόητους εραστές του ζωδίου, προτιμείστε μέρη όπως η Πάρος, η Ρόδος ή η Μήλος, όπου πιθανόν να συχνάζει το αστρικό σας ταίρι από τον αστερισμό του Ζυγού, των Διδύμων ή του Τοξότη. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες

Σίγουρα έχετε κουραστεί πολύ την τελευταία διετία και περισσότερο αυτές οι πιέσεις επηρέασαν την ψυχολογία σας και σας έφεραν στην επιφάνεια συναισθηματικές αντιδράσεις που επηρέασαν πολλούς τομείς στην ζωή σας. Το σκηνικό αλλάζει σημαντικά από τώρα και σε πολλούς τομείς θα βρείτε βοήθειες και στηρίγματα που σιγά σιγά θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε πάλι την ζωή σας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι εσείς οι ίδιοι αλλάζετε και από δω και πέρα υιοθετείτε άλλες συμπεριφορές και πρακτικές στην ζωή σας. Γίνεστε πιο ιδιόρρυθμοι και απρόβλεπτοι και σίγουρα θα εκπλήξετε το περιβάλλον σας με την αλλαγή αυτή της προσωπικότητάς σας, που μπορεί να αφορά και την εμφάνισή σας ακόμα. 

Από τον Ιούλιο κιόλας με χαρά θα διαπιστώσετε κάποιες ευνοϊκές επαγγελματικές εξελίξεις, που θα βάλουν την καριέρα σας σε πιο θετική και παραγωγική τροχιά. Εκτός όμως από αυτό και η αισθηματική σας ζωή μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα. Εσείς οι ίδιοι όμως έχετε την διάθεση να αναζητήσετε κάτι πιο σίγουρο, όπου μπορείτε να στηριχτείτε συναισθηματικά με περισσότερη ασφάλεια. 

Ο Ιούλιος προσφέρεται πολύ περισσότερο για να κάνετε όμορφες διακοπές και ένα νησάκι σαν την Ανδρο θα κέντριζε την ονειροπόλο φύση σας. Οι αθεράπευτοι κυνηγοί του έρωτα και της καλοκαιρινής περιπέτειας, καλό είναι να ψάξουν για άτομα που ανήκουν στον αστερισμό του Σκορπιού, του Καρκίνου ή του Αιγόκερω, σε νησάκια όπως η Σίφνος, η Σέριφος ή η Σκιάθος.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr