Το WOLGAN VALLEY RESORT & SPA συνεχίζει τις δελεαστικές προσφορές και τον καινούργιο χρόνο

Το Wolgan Valley Resort & Spa συνεχίζει τις δελεαστικές προσφορές και τον καινούργιο χρόνο. Λόγω της αυξημένης ζήτησης από την τοπική αλλά και την διεθνή αγορά, το Wolgan Valley Resort & Spa επεκτείνει το πακέτο των Ανοιξιάτικων Προσφορών και τους καλοκαιρινούς μήνες, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν το μοναδικό πολυτελές θέρετρο στην Αυστραλία.

Η καλοκαιρινή προσφορά ισχύει μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2011 και περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις στο θέρετρο σε ειδική τιμή και ένα αποκλειστικό πακέτο Wolgan Gourmet or Timeless Spa για να τους επισκέπτες, το οποίο μπορούν να πάρουν μαζί τους κατά την αναχώρησή τους.

Η επέκταση της προσφοράς, ανακοινώθηκε με τον εορτασμό του πρώτου χρόνου λειτουργίας του θέρετρου, αναδεικνύοντας τη θετική αποδοχή του από την τουριστική και ταξιδιωτική αγορά από την ημέρα έναρξης λειτουργίας του.

Ο Γενικός Διευθυντής του Wolgan Valley Resort & Spa Joost Heymeijer δήλωσε: «Μετά από τη διάρκεια 6 χρόνων κατασκευής, ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του Wolgan Valley είναι επιτυχημένος μέσα σε ένα συνεχώς ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η ανταπόκριση των επισκεπτών, του γενικού κοινού αλλά και των συνεργατών μας είναι υπερβολικά θετική. Επίσης είμαστε ευχαριστημένοι με τα βραβεία τα οποία λάβαμε την χρονιά αυτή».

Καθιερώνοντας το θέρετρο ως αποκλειστική τοποθεσία για πολυτελή συνέδρια και εκδηλώσεις στην Αυστραλία., το Wolgan Valley έχει λάβει πάνω από 50 κρατήσεις για τοπικά και διεθνή συνέδρια και εκδηλώσεις.

Ο Heymeijer συμπλήρωσε: «Αυτή την περίοδο παρατηρούμε τεράστια αύξηση στις κρατήσεις από επισκέπτες και επιχειρήσεις από το Σύδνεϋ, καθώς η φήμη του θέρετρου εξαπλώνεται και μέσα στα επόμενα 5 χρόνια έχουμε σκοπό να γίνουμε ο βασικός προορισμός πολυτελείας στην Αυστραλία και ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο προϊόν».

Το πακέτο προσφοράς περιλαμβάνει διαμονή 2 ημερών σε μία Heritage Suite, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα αλλά και ποικιλία από τοπικά αλκοολούχα ποτά. Επίσης στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται και 2 υπαίθριες δραστηριότητες ανά ημέρα. Το κόστος διαμονής ανά άτομο είναι 1.093 ευρώ (1.470 δολάρια Αυστραλίας).

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο +61 2 9290 9733.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr