Καλοκαίρι μέσα στο χειμώνα! Το Πούκετ μας περιμένει!To εξωτικό Πούκετ, πάντα καλοκαιρινό και λαμπερό, στην αγκαλιά της θάλασσας του Ανταμάν, περιμένει ζευγάρια και νεόνυμφους σε πολυτελείς βίλες μέσα σε τροπική βλάστηση. Η αίσθηση της φύσης που θα σας περιβάλλει, σε συνδυασμό με τις ανέσεις ενός θερέτρου πολλών αστέρων, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για ένα ταξίδι με... καλοκαιρινή αύρα!


Πόσο θα σας κοστίσει

√ Το πακέτο περιλαμβάνει διαμονή στο πολυτελές Malisa Villa Suites 5* (Kata Beach), ένα νεόκτιστο resort, ιδανικό για ζευγάρια και για ρομαντικές εξωτικές αποδράσεις!·

√ Κόστος κατά άτομο σε δίκλινη pool villa από 1.170€

Περιλαμβάνονται

√ Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με Thai Airways

√ Διαμονή 5 διανυκτερεύσεων σε double Pool villa στο πολυτελές ξενοδοχείο Malisa Villa Suites 5* (παραλία Kata)

√ Πρωϊνό καθημερινά

√ Μεταφορές από/πρός το αεροδρόμιο του Πούκετ

3 must do στο νησί (εκτός από την απόλυτη χαλάρωση, τα μπάνια και το καλό φαγητό!)

♥ Επισκεφθείτε το δημοφιλέστερο ναό του Πούκετ, τον Βατ Τσαλόνγκ, χτισμένο το 1837 με ένα ψηλό τσέντι που αγγίζει τα 62 μ.

♥ Απολαύστε το πανόραμα του νησιού, με θέα προς τις παραλίες Κατά Νόι, Κατά Γιάι και Καρόν, από το λόφο των τριών παραλιών.

♥ Κολύμπι και διασκέδαση στην παραλία Πατόνγκ, 15 χιλιόμετρα από τη πόλη, την πιο αναπτυγμένη και διάσημη παραλία του νησιού.

Προσέξτε τις σημειώσεις:

• Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων (περίπου 285€/ άτομο)

• Η τιμή ισχύει μέχρι 23/12/2010 και είναι πάντα κατόπιν διαθεσιμότητας.

• Αναφορικά με τα συγκεκριμένα πακέτα τονίζουμε ότι καθώς είναι περίοδος εμπορικών εκθέσεων για την Ασία, οι πτήσεις μπορεί να παρουσιάζουν περιορισμένη διαθεσιμότητα στο συγκεκριμένο οικονομικό ναύλο.

• Τα πακέτα και οι προσφορές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων/ αργιών και συνεδρίων.

Πληροφορίες: Στείλτε μας email, με την ένδειξη "Προσφορές" και την ονομασία του ξενοδοχείου που προτείνουμε στο πακέτο, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να σας στείλουμε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr