Κάθε χρόνο, το TripAdvisor απονέμει βραβείο αριστείας σε επιχειρήσεις που λαμβάνουν, μέσω αυτού του ταξιδιωτικού ιστότοπου, σταθερά σπουδαίες κριτικές από ταξιδιώτες. Φέτος, για μία ακόμη φορά, και έπειτα από την παραλαβή του προηγούμενου βραβείου «Travelers' Choice 2015», το Creta Maris βρίσκεται ανάμεσα στις τιμημένες επιχειρήσεις που έλαβαν το βραβείο «Certificate of Excellence 2015».

Σύμφωνα με το TripAdvisor μόνο το 10% των επιχειρήσεων που αναφέρονται λαμβάνουν το βραβείο αριστείας. Για τη λήψη του, οι επιχειρήσεις οφείλουν να διατηρούν συνολική βαθμολογία τεσσάρων ή άνω μονάδων (με μέγιστη βαθμολογία τις 5 μονάδες) από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor ενώ παράλληλα πρέπει να έχουν εισαχθεί στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες. Πρόσθετα κριτήρια περιλαμβάνουν τον όγκο των κριτικών που υποβλήθηκαν εντός των τελευταίων 12 μηνών.

Creta Maris BarΓια το Creta Maris το σύνολο των κριτικών, που δέχεται από τους επισκέπτες του, δεν αποτελεί απλά μία ακόμη επιβεβαίωση για τις άριστες υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει, αλλά είναι το κλειδί της συνεχούς ανάπτυξης και της εγκαθίδρυσης αμφίδρομης επικοινωνίας του ξενοδοχείου με το κοινό του. Όλες οι κριτικές –αρνητικές και θετικές– «ακούγονται», απαντώνται και εν τέλει λαμβάνονται υπόψη από τη διοίκηση του Creta Maris με μοναδικό στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

«Είμαστε περήφανοι για τη ψήφο εμπιστοσύνης που λαμβάνουμε από τους επισκέπτες μας. Δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε το ταξίδι μας, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες μας και προσδοκώντας και του χρόνου να έχουμε τη χαρά να είμαστε άριστοι!», Ανδρέας Ν. Μεταξάς, Διευθύνων Σύμβουλος Creta Maris Beach Resort.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr