Η Max Factor σας προτείνει να υποδεχθείτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το απόλυτο κόκκινο, για αισθησιακά και εντυπωσιακά χείλη! Το έντονο κόκκινο χρώμα είναι αναμφίβολα το χρώμα του πάθους και η ημέρα των ερωτευμένων επιβάλλει χείλη κόκκινα και αισθησιακά. Όποιο make-up look και εάν επιλέξετε, δοκιμάστε τις θηλυκές κόκκινες αποχρώσεις “Love” και “Desire” από τη συλλογή Velvet Mattes Lipsticks της Max Factor και κερδίστε τις εντυπώσεις. H συλλογή Velvet Mattes Lipsticks χαρίζει εξαιρετικό ματ αποτέλεσμα και ταυτόχρονα απόλυτα ενυδατωμένα χείλη.

Διατίθενται στα καταστήματα Hondos Center, Sephora, Galerie de Beaute, στο attica (Golden Hall) καθώς και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα (12,30 €. Π.Λ.Τ).

max factor love

max factor desire

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr