(Από αριστερά) Ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport, Cyril Manguso, η ζωγράφος Ιωάννα Τσαχτσιρλή, η  εικαστικός-γλύπτρια Βάσω Φράγκου  και ο Εμπορικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, Γιώργος Σταύρου.

«Αιγαίου Φως» απλώθηκε στους χώρους του Sofitel Athens Airport χάρη στην ομώνυμη εικαστική έκθεση που φιλοξενείται στο ξενοδοχείο και καλωσορίζει τους Διεθνείς επισκέπτες στη χώρα μας από τα μέσα Οκτώβριου. Η έκθεση φιλοξενεί έργα της ζωγράφου Ιωάννας Τσαχτσιρλή και της εικαστικού-γλύπτριας Βάσως Φράγκου, τα οποία μιλούν για τον Ήλιο, τη Θάλασσα και το Φως του Αιγαίου.

Η συλλογή των 12 κεραμικών γλυπτών της Βάσως Φράγκου είναι εμπνευσμένη από τη μυστηριακή φύση του βυθού -ένα περιβάλλον γαλήνιο και αρμονικό, που συνδιαλέγεται και συνομιλεί με την ανανεωμένη θεματική ενότητα «ΜΑΙΡΑ» της Ιωάννας Τσαχτσιρλή με 40 αναγλυφικά έργα μικτής τεχνικής πάνω σε ξύλο εμπνευσμένα από τα προϊστορικά κυκλαδικά ειδώλια.

Η έκθεση «Αιγαίου Φως» θα διαρκέσει έως τις 31 Ιανουαρίου 2016 και είναι ανοιχτή στο κοινό 24/24ωρο, όλες τις μέρες της εβδομάδος.

ΛΕΖΑΝΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: (Από αριστερά) Ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport, Cyril Manguso, η ζωγράφος Ιωάννα Τσαχτσιρλή, η εικαστικός-γλύπτρια Βάσω Φράγκου και ο Εμπορικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, Γιώργος Σταύρου.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr