Habtoor Grand Resort & SpaΝέα άφιξη στη νυχτερινή ζωή του Ντουμπάι. Ένα εστιατόριο - μπαρ που μας κερνάει tapas με θέα το απέραντο γαλάζιο! Το Habtoor Grand Resort & Spa μας καλωσορίζει στο νέο restaurant – bar Salamar που άνοιξε τις πύλες του μόλις πριν μια εβδομάδα!

Με τάπας, ισπανικές λιχουδιές και υπέροχα ψητά, εγκαινιάστηκε το ολοκαίνουριο Salamar Restaurant Bar στο πολυτελές Habtoor Grand Resort & Spa, με την παρουσία εκλεκτών φιλοξενούμενων, αντιπροσώπων του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου που τελεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Ντουμπάι και εκπροσώπων μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Habtoor Grand Resort & SpaΣυνεχίζοντας την αναπτυξιακή του πορεία, το πολυτελές Habtoor Grand Resort & Spa εγκαινιάζει ένα ακόμη εστιατόριο στους χώρους του, εμπλουτίζοντας τα ήδη υπάρχοντα 12 θεματικά μπαρ και εστιατόρια που προσφέρουν διεθνείς και τοπικές γεύσεις και εκλεκτά μενού για κάθε προτίμηση. Με την αναζωογονητική του εμφάνιση, τις γευστικές εκπλήξεις και την θέση του σχεδόν πάνω στο κύμα, το νέο Salamar Restaurant & Bar, το πρώτο "Tap Grill" του Ντουμπάι, θα αποτελέσει το meeting point, όχι μόνο των ταξιδιωτών αναψυχής αλλά και των επιχειρηματιών που ζουν και εργάζονται στο Ντουμπάι.

Το Salamar διαθέτει δύο μπαρ στην παραλία, με μεγάλη συλλογή ποτών και αναψυκτικών, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για δείπνο, επαφές με φίλους και συνεργάτες, Το περιβάλλον είναι ιδανικό για να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας το κοκτέιλ σας με θέα τον κόλπο και δοκιμάζοντας tapas σχεδόν πάνω στο κύμα και διασκεδάζοντας με τους Funky ήχους του DJ "Tari".

Habtoor Grand Resort & Spa

Το Habtoor Grand Resort & Spa σας περιμένει να σας φιλοξενήσει στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του και να προσφέρει τις εξατομικευμένες υπηρεσίες του για μια ιδανική απόδραση στο Εμιράτο του Ντουμπάι.

Tο ξενοδοχείο είναι η έκφραση της τέλειας ισορροπίας του Ντουμπάι – ενός πολυτελούς παράδεισου με σύγχρονες εγκαταστάσεις που μένει πιστός στις αρχές της φιλίας και της γνήσιας φιλοξενίας! Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, στην παραλία Jumeirah και απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Habtoor Grand Resort & SpaΠαράλληλα, απέχει ελάχιστα από το Dubai Media City και εμπορικά κέντρα όπως το Mall of the Emirates, όπου βρίσκεται η διάσημη εσωτερική πίστα σκι, και το Dubai Mall, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του κόσμου! Επίσης, σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο ψηλότερος πύργος του κόσμου, το Burj Khalifa.

Διαβάστε περισσότερα για το πολυτελές Habtoor Grand Resort & Spa, πατώντας εδώ

Διαβάστε περισσότερα για το πώς μπορείτε να απολαύσετε το χρόνο σας στο Ντουμπάι, πατώντας εδώ

Πληροφορίες/ κρατήσεις

Habtoor Grand Resort & Spa, PO Box 24454, Dubai, United Arab Emirates,

Tel: +971 4 399 5000,

http://grandjumeirah.habtoorhotels.com/site/general/Default.aspx,

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr