Σπουδές και εργασία στην Αυστραλία. Δωρεάν ενημερωτικά σεμινάρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Η Αυστραλία επισκέπτεται την Ελλάδα για 2η συνεχή χρονιά με σκοπό την ενημέρωση όλων που ενδιαφέρονται για μετάβαση στην χώρα με φοιτητική βίζα. Ο Αυστραλέζικος Φορέας Let's Go Study διοργανώνει δωρεάν ημερίδες ενημέρωσης για αυτό το σκοπό στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του Let's Go Study, σε συνεργασία με εκπροσώπους από Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Αυστραλίας θα παρουσιάσουν προγράμματα σπουδών καθώς και ευκαιρίες εργασίας αφού όλο και περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για την μακρινή ήπειρο.

Το έντονο ενδιαφέρον των νέων για μετάβαση στην Αυστραλία αντικατροπίζεται και στις πιο πρόσφατες αφίξεις της χώρας. Η αύξηση των νέων που έχουν μεταβεί στην Αυστραλία με φοιτητική βίζα έχει αυξηθεί 500% τον τελευταίο χρόνο. Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Μετανάστευσης της Αυστραλίας, από 102 φοιτητικές βίζες που δώθηκαν σε Ελληνες το 2010-11, ο αριθμός αυτός ανήρθε σε 587 άτομα τη χρονιά 2011 – 12. Συγχρόνως αυξήθηκε και ο αριθμός Ελλήνων που επισκέπτονται την χώρα για απλές επισκέψεις κατά 14% φτάνοντας την περίοδο 2011-12 στις 7.938 (εφημ. ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 7/6/2013).

28 & 29 Αύγουστου 2013 στη Θεσσαλονίκη / 4 & 5 Σεπτέμβριου 2013 στην Αθήνα

Οι ημερίδες στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν σκοπό να ενημερώσουν λεπτομερώς με ποιούς τρόπους κάποιος που ενδιαφέρεται μπορεί να σπουδάσει, να εργαστεί και να ζήσει στην Αυστραλία σύμφωνα με τις σημερινές προυποθέσεις και κριτήρια της Αυστραλιανής κυβέρνησης.

Σπουδές και εργασία στην Αυστραλία. Δωρεάν ενημερωτικά σεμινάρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης από τους εκπαιδευτικούς συμβούλους και αντιπροσώπους σχολών της Αυστραλίας, θα καλυφτούν θέματα όπως:
Διαδικασία μετάβασης στην Αυστραλία με Φοιτητική Visa
• Παρουσίαση Προγραμμάτων Σπουδών (Προγράμματα Εκμάθησης Αγγλικών, Τεχνολογικά Ιδρύματα, Προγράμματα σε Πανεπιστήμια Bachelor & Master κλπ) που οδηγούν σε φοιτητική Visa
Υπηρεσίες εύρεσης εργασίας από το Let's Go Study Australia – Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
• Παρουσίαση όλων των υπηρεσιών του Let's Go Study Australia:
Επιλογή Προγράμματος Σπουδών και εγγραφή στην σχολή - Εύρεση ΚατοικίαςΠαραλαβή από το Αεροδρόμιο – Συμβουλές και υποστηρικτικές υπηρεσίες για τον τρόπο και το κόστος ζωής στην Αυστραλία.
• Παρουσίαση υποστηρικτικών υπηρεσιών στην Μελβούρνη της Αυστραλίας για όσους μεταβούν με φοιτητική Visa (Εβδομαδιαίες συναντήσεις, ενημερωτικές ημερίδες και διοργάνωση εκδηλώσεων).

Κατά την διάρκεια των ενημερωτικών εκδηλώσεων θα κληρωθούν υποτροφίες για μεγάλες εκπτώσεις στα προγράμματα σπουδών.

Δωρεάν κράτηση στις ενημερωτικές εκδηλώσεις πατώντας εδώ

 

Lets Go Study Australia – Γραφείο Θεσσαλονίκης: Δ. Γληνού 32, - 54249 Θεσσαλονίκη (Περιοχή Βούλγαρη). Τηλ. 2310 437772, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Lets Go Study Australia – Γραφείο Αθήνας: Πυθέου 116 & Κασομούλη, Aθήνα. Τηλ: 2130 342536, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr