Αθήνα, Σεπτέμβριος 2017. Φέτος, το καλοκαίρι συνεχίζεται με τη Seajets με μοναδικές προσφορές για εισιτήρια και εκδρομές! Συνεχίστε και εσείς τα ταξίδια σας με το TERA JET από Ραφήνα για Τήνο, Μύκονο, Πάρο και Νάξο, με εισιτήρια από €15, ενώ ένας μεγάλος τυχερός που θα ταξιδέψει με το TERA JET στο τέλος της σεζόν θα κερδίσει 10.000€ μετρητά!

Φέτος, το καλοκαίρι συνεχίζεται με τη Seajets, με μοναδικές προσφορές για εισιτήρια και εκδρομές! Συνεχίστε και εσείς τα ταξίδια σας με το TERAJET από Ραφήνα για Τήνο, Μύκονο, Πάρο και Νάξο, με εισιτήρια από €15, ενώ ένας μεγάλος τυχερός που θα ταξιδέψει με το TERAJET στο τέλος της σεζόν θα κερδίσει 10.000€ μετρητά! Ωφεληθείτε από τη συνεχιζόμενη προσφορά εισιτηρίων με το μεγαλύτερο σε μέγεθος και χωρητικότητα επιβατών και οχημάτων ταχύπλοο παγκοσμίως, με καθημερινές αναχωρήσεις από Ραφήνα στις 7:40 για Τήνο (1.50’), Μύκονο (2.15’), Πάρο (3.20’), Νάξο (4.05’) και επεκτείνετε το καλοκαίρι σας με τη Seajets!

Επιπλέον η Seajets σας προσκαλεί να απολαύσετε μία ημερήσια εκδρομή στην Τήνο με εισιτήριο μετ’ επιστροφής μόλις €29. Το TERAJET αναχωρεί από τη Ραφήνα κάθε πρωί στις 7:40, ενώ η διάρκεια ταξιδιού για την Τήνο είναι μόλις 1.50’ και οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν 5ωρη και πλέον παραμονή στην Τήνο για να επισκεφτούν την Παναγία της Τήνου, αλλά και να χαρούν τις ομορφιές του νησιού! Η εκδρομή έχει ως βασικό στόχο να διευκολύνει και να ενισχύσει τον θρησκευτικό τουρισμό στον συγκεκριμένο προορισμό, αλλά και να δώσει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες που επιθυμούν να πάρουν μία γεύση από την Τήνο μέσα σε μία ημέρα και με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. TERA-στιο καλοκαίρι με TERA-στιες προσφορές από τη Seajets!

Κάντε κράτηση τώρα στο www.seajets.gr

(Σημείωση: *Τα δρομολόγια για Νάξο ισχύουν έως τις 11/09)

Λίγα λόγια για την Seajets: H Seajets σχηματίστηκε το 2002 ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης ναυτιλιακών επιχειρήσεων που έχουν εδραιωθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών στους τομείς της ναυτιλίας και του τουρισμού αντίστοιχα. Η Seajets έχει καταφέρει να προσφέρει υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών υψηλού επιπέδου στους πελάτες της πάντα με αξιοπιστία, συνέπεια και υψηλά πρότυπα ασφάλειας. Παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τηρώντας αυστηρούς κανόνες ασφαλείας, στόχος της εταιρείας είναι η διατήρηση της στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας ως η καλύτερη, αξιόπιστη και πιο γρήγορη επιλογή για το ταξίδι στο Αιγαίο. Στόχος της Seajets είναι η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών επιβατών προσφέροντας άνετες, γρήγορες και ασφαλείς θαλάσσιες μετακινήσεις.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων