Δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες του επιβατηγού κοινού, η Hellenic Seaways επεκτείνει την παρουσία της στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην κατάλευκη Πάρο, στη γραφική Νάξο και στην ονειρεμένη Σαντορίνη, με τη φιλοξενία και τις μοναδικές παροχές του ΕΓ/ΟΓ «Νήσος Σάμος», που πλήρως ανακαινισμένο έρχεται να κατακτήσει το Αιγαίο και να σας χαρίσει άνετο ταξίδι προς τα δημοφιλή αυτά νησιά! Γιορτάζοντας το νέο αυτό δρομολόγιο από Πειραιά για Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη, η Hellenic Seaways, η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία, χαρίζει μοναδικά δώρα και την ευκαιρία στους επιβάτες να κερδίσουν δύο μοναδικά και σύγχρονα αυτοκίνητα! Οι δύο υπερτυχεροί θα κερδίσουν τα αυτοκίνητα μέσω του διαγωνισμού «Ζήσε το ταξίδι», ο οποίος ξεκίνησε την 1η Ιουνίου και συνεχίζεται έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2017. Σε αυτό το πλαίσιο, θα πραγματοποιηθούν δύο κληρώσεις, στις 25 Ιουλίου και 25 Σεπτεμβρίου, για ένα αυτοκίνητο τύπου FIAT 500 και ένα τύπου FIAT 500 cabrio αντίστοιχα.

Δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες του επιβατηγού κοινού, η Hellenic Seaways επεκτείνει την παρουσία της στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην κατάλευκη Πάρο, στη γραφική Νάξο και στην ονειρεμένη Σαντορίνη, με τη φιλοξενία και τις μοναδικές παροχές του ΕΓ/ΟΓ «Νήσος Σάμος», που πλήρως ανακαινισμένο έρχεται να κατακτήσει το Αιγαίο και να σας χαρίσει άνετο ταξίδι προς τα δημοφιλή αυτά νησιά! Γιορτάζοντας το νέο αυτό δρομολόγιο από Πειραιά για Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη, η Hellenic Seaways, η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία, χαρίζει μοναδικά δώρα και την ευκαιρία στους επιβάτες να κερδίσουν δύο μοναδικά και σύγχρονα αυτοκίνητα!

Οι δύο υπερτυχεροί θα κερδίσουν τα αυτοκίνητα μέσω του διαγωνισμού «Ζήσε το ταξίδι», ο οποίος ξεκίνησε την 1η Ιουνίου και συνεχίζεται έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2017. Σε αυτό το πλαίσιο, θα πραγματοποιηθούν δύο κληρώσεις, στις 25 Ιουλίου και 25 Σεπτεμβρίου, για ένα αυτοκίνητο τύπου FIAT 500 και ένα τύπου FIAT 500 cabrio αντίστοιχα.

Πληροφορίες εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων