Προσφορές από τη SIXTΤα οικονομικά δεδομένα καθημερινά αλλάζουν και όλοι μας οφείλουμε να προχωρήσουμε στις απαιτούμενες αναπροσαρμογές. Η εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT, σεβόμενη τους πελάτες της, αλλά δείχνοντας ταυτόχρονα τη διάθεση να αποκτήσει και νέους, έχει προχωρήσει στη μείωση των τιμών της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει και "έκπτωση" στην ποιότητα που προσφέρει. Κάτι το οποίο αποτελεί κυρίαρχη δέσμευσή της.

Οι ημέρες που διανύουμε ενδείκνυνται για αποδράσεις, κοντινές ή μακρινές και η SIXT φρόντισε έτσι ώστε να μπορέσουν κατά το δυνατόν περισσότεροι να βγουν από το Κλεινόν Άστυ, χωρίς να βγουν από τον προϋπολογισμό τους. Για εσάς που θέλετε να ταξιδέψετε με τη SIXT μπορείτε να το κάνετε μόνο με χρέωση 20,17 ευρώ* ανά ημέρα, για διάστημα τριών ημερών.

Η προσφορά αυτή αφορά αυτοκίνητα κατηγορίας, 1.0cc και τα προνόμια δεν σταματούν εδώ. Στην τιμή των 20,17 ευρώ*, σάς παρέχεται δωρεάν αναβάθμιση αυτοκινήτου. Δηλαδή η χρέωση αφορά κατηγορία 1.0cc, αλλά το αμάξι που θα οδηγείτε είναι κατηγορίας 1.2cc.

Μέσα από το επίσημο διαδικτυακό τόπο της εταιρίας (www.sixt.gr) μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας και να εκμεταλλευτείτε όλο το πακέτο των μοναδικών προνομίων που παρέχει η SIXT, εκ των κορυφαίων εταιριών ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Σημείωση: * Στις τιμές, δεν περιλαμβάνονται ΦΠΑ και φόροι αεροδρομίων

Εταιρικό Προφίλ SIXT

Προσφορές από τη SIXTΣτην Ελλάδα η εταιρεία ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1998 και ξεκίνησε να λειτουργεί κανονικά τον Ιανουάριο του 1999. Η πετυχημένη ανάπτυξη της SIXT στη χώρα μας, άρχισε με την ίδρυση πέντε σταθμών ενοικίασης στην Αθήνα. Σήμερα, το δίκτυο αποτελείται από περισσότερους από 112 σταθμούς εξυπηρέτησης, στις σημαντικότερες περιοχές της χώρας και συνεχίζει να επεκτείνεται.

Η δυναμική εκκίνηση στην αγορά μεταφράζεται σε στόλο, που ανέρχεται σήμερα στα 10.000 αυτοκίνητα. Το δυναμικό Marketing, οι σημαντικές συνεργασίες και η εξυπηρέτηση SIXT, είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας μας, με αποτέλεσμα η SIXT να είναι πρωτοπόρος στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή, το αυτοκίνητο που θέλουν, στην καλύτερη τιμή!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr