Το πιο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων υποδέχεται το EROSANTORINI, ένα ιδιωτικό κτήμα με μια ιδιαίτερη αισθητική διακριτικής λεπτότητας που επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτελούς και αυθεντικής φιλοξενίας. Στοχός αυτού του εγχειρήματος, η προσέλκυση μιας ελίτ ταξιδιωτών που αναζητούν την πλήρη ιδιωτικότητα και συγχρόνως θέλουν να απολαμβάνουν μόνο το καλύτερο. Συνδιάζοντας τις προσεγμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις ενός κορυφαίου ξενοδοχείου με την αίσθηση προσωπικής οικειότητας και άνεσης που παρέχει μια ιδιωτική βίλα, το EROSANTORINI είναι η μόνη επιλογή για όσους αναζητούν διακριτικότητα, αποκλειστικότητα και μια απόλυτα εξατομικευμένη διαμονή όλο τον χρόνο.

193 erosantorini IMG 4777Κτισμένο ακριβώς πάνω στο χείλος της Καλντέρας, με απρόσκοπτη θέα προς το Αιγαίο και μόλις δύο χιλιόμετρα απο τα Φηρά, το EROSANTORINI αποτελεί το πρώτο ιδιωτικό κτήμα του είδους του στο νησί. Το κτήμα καταλαμβάνει περίπου 8 στρέμματα γης, τα οποία είναι κατάφυτα με ελαιόδεντρα, συκιές, λεμονιές και εύφορα φυντάνια που προμηθεύουν την κουζίνα με τα φρεσκότερα υλικά. Οι κύριοι χώροι αναψυχής και εστίασης περιβάλλονται από εντυπωσιακές αυλές που κατεβαίνουν κλιμακωτά προς την Καλντέρα, διαθέτοντας χώρους για ηλιοθεραπεία, μαθήματα γιόγκα, σινεμά κάτω απο τα αστέρια, ρομαντικά δείπνα και κολύμπι στην πιο μεγάλη πισίνα υπερχείλισης (infinity pool) της Καλντέρας. Στην ειδική σουίτα spa του κτήματος, μια ατμόσφαιρα αρμονίας και ευεξίας περιμένει τους επισκέπτες για ιδιωτικές θεραπείες μασάζ, αλλά και για χαλάρωση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του χαμάμ.

Το κτήμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 ενήλικες σε πέντε ξεχωριστές σουίτες, οι οποίες προσφέρουν ιδιωτικούς χώρους και βεράντες, ενώ οικογένειες με παιδιά είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Θερμαινόμενα πατώματα και τζακούζι, κρεμαστά τζάκια στα καθιστικά και μια δεύτερη θερμαινόμενη πισίνα καθιστούν το EROSANTORINI ιδανικό προορισμό ακόμα και κατά τους χειμερινούς μήνες, για όσους θέλουν να απολαύσουν μια πιο ήρεμη αλλά απόλυτα σαγηνευτική όψη της Σαντορίνης πέρα απο τα συνηθισμένα. Παράλληλα, το γραφικό, κατάλευκο ξωκλήσι του κτήματος είναι το τέλειο σημείο για αξέχαστες γαμήλιες τελετές και δεξιώσεις, αφού το EROSANTORINI μπορεί να φιλοξενήσει εως 350 άτομα για καθιστό δείπνο ή εως 800 άτομα κοκτέιλ για μοναδικές εκδηλώσεις με απαράμιλλη θέα.

Η ομάδα του EROSANTORINI υποδέχεται τους διαμένοντες με τον πιο προσωπικό και φιλόξενο τρόπο. Ο οικοδεσπότης, o in-house σεφ, o σομελιέ και το υπόλοιπο προσωπικό είναι έτοιμοι να προστρέξουν με διακριτικότητα σε κάθε επιθυμία και ανάγκη. Στην καρδιά της φιλοσοφίας του EROSANTORINI βρίσκεται το ελληνικό φιλότιμο, με την έννοια της απλόχερης φιλοξενίας και εγκάρδιας προσφοράς: οι επισκέπτες καταφτάνουν στο κτήμα σαν να επιστρέφουν στο πολυτελές εξοχικό ενός ξεχωριστού φίλου και έχουν την ευχέρεια να προσαρμόσουν κάθε πτυχή της διαμονής τους στα δικά τους γούστα και προτιμήσεις. Καθημερινά στην κουζίνα του κτήματος ο σεφ ετοιμάζει ξεχωριστά πιάτα χρησιμοποιώντας ότι πιο εκλεκτό έχει να προσφέρει η ελληνική γη και θάλασσα, ενώ στο κελάρι του EROSANTORINI βρίσκει κανείς μια μεγάλη ποικιλία απο βραβευμένες ετικέτες, απο τον ελληνικό αλλά και απο τον διεθνή αμπελώνα.

268 erosantorini IMG 2633Η σύλληψη, η μελέτη και ο σχεδιασμός του EROSANTORINI έγινε από την ομάδα της Χ2 Αρχιτεκτονική, με ιδιαίτερες αναφορές στον ευρύτερο Κυκλαδικό κυβισμό, ενώ ο σχεδιασμός των εσωτερικών χώρων και της επίπλωσης του κτήματος είναι της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Πάολα Ναβόνε, η οποία συνδίασε μοντέρνα υλικά και πολυτελή υφάσματα με εκλεκτή ακατέργαστη πέτρα και ξύλο, στολίζοντας το κτήμα με καλαίσθητες σχεδιαστικές πινελιές όπως τα ζωγραφισμένα χαλιά στις αυλές γύρω απο την πισίνα.

Με τη μαγευτική τοποθεσία για απόλυτη χαλάρωση, την προσεγμένη αισθητική και τις ξεχωριστές γαστρονομικές προσεγγίσεις του, το EROSANTORINI προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που ξεπερνά κάθε προσδοκία και ξαναβρίσκει την χαρά της εξατομικευμένης και αυθεντικής φιλοξενίας, όπως λίγοι στον κόσμο μπορούν να απολαύσουν.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr