Price Radar από την TravelPlanet24. Η Travelplanet24 αναζητώντας τρόπους βελτίωσης στην αναζήτηση φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων, δημιούργησε ένα νέο εργαλείο εύρεσης των πιο οικονομικών εισιτηρίων σε χρονικό διάστημα 6 μηνών, το Price Radar.  Tο Price Radar είναι μια μηχανή αναζήτησης φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων μετ’ επιστροφής, σε διάστημα 6 μηνών,  προς 2500 διαφορετικούς προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδος. Ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει την πιο οικονομική διαδρομή βασισμένη σε διαφορετικά κριτήρια όπως, τις ημέρες που επιθυμεί να ταξιδέψει, την μέγιστη τιμή που επιθυμεί να πληρώσει, την διάρκεια παραμονής του στο προορισμό καθώς και εάν επιθυμεί απευθείας ή μη πτήση.Η Travelplanet24 αναζητώντας τρόπους βελτίωσης στην αναζήτηση φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων, δημιούργησε ένα νέο εργαλείο εύρεσης των πιο οικονομικών εισιτηρίων σε χρονικό διάστημα 6 μηνών, το Price Radar. Tο Price Radar είναι μια μηχανή αναζήτησης φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων μετ' επιστροφής, σε διάστημα 6 μηνών, προς 2500 διαφορετικούς προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδος. Ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει την πιο οικονομική διαδρομή βασισμένη σε διαφορετικά κριτήρια όπως, τις ημέρες που επιθυμεί να ταξιδέψει, την μέγιστη τιμή που επιθυμεί να πληρώσει, την διάρκεια παραμονής του στο προορισμό καθώς και εάν επιθυμεί απευθείας ή μη πτήση.

Το Price Radar παρουσιάζεται μέσα από τρία απλά & γρήγορα βήματα. Το πρώτο βήμα πρόκειται για ένα γράφημα με τις χαμηλότερες τιμές ανά ημέρα για τους επόμενους έξι μήνες, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να περιηγηθεί σε αυτές. Ουσιαστικά αυτό το βήμα λειτουργεί σαν φίλτρο, καθώς σύμφωνα με την επιλογή του χρήστη, στο δεύτερο βήμα εμφανίζεται ένα ακόμα γράφημα που περιλαμβάνει τις τιμές σε χρονικό διάστημα 14 ημερών γύρω από την πρώτη επιλογή του χρήστη. Σε αυτό το στάδιο, ο καταναλωτής επιλέγει την ακριβή ημέρα αναχώρησης. Στο τρίτο βήμα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα και πιθανές πτήσεις επιστροφής με τις τιμές του επιλεγμένου δρομολογίου.

Ένα ακόμη μοναδικό στοιχείο του εργαλείου Price Radar αποτελεί ο χρόνος που απαιτείται για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων ο οποίος είναι λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Χρησιμοποιώντας το Price Radar ο χρήστης εξοικονομά χρόνο καθώς σε άλλη περίπτωση θα απαιτούσε να πραγματοποιήσει πολλαπλές αναζητήσεις πτήσεων. Τα αποτελέσματα του Price Radar βασίζονται στην τεχνολογία του Extreme Search της Amadeus.

Ο Philipp Brinkmann, CEO της Travelplanet24 δήλωσε "Το Price Radar αποτελεί δείγμα της δέσμευσής μας να παράγουμε καινοτόμα εργαλεία για τους πελάτες μας. Με το Price Radar οι πελάτες μας μπορούν να αναζητήσουν αεροπορικά εισιτήρια με βάση τα χρήματα που μπορούν να διαθέσουν, μέσα σε χρονικό πλαίσιο 6 μηνών. Αυτό μέχρι σήμερα δεν ήταν εφικτό, λόγω του μεγάλου όγκου δεδομένων που απαιτεί μια τέτοια αναζήτηση. Πιστεύουμε ότι το Price Radar μας δίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας και ότι αυτό θα απεικονιστεί στις πωλήσεις μας ".

Το Price Radar προς το παρόν υπάρχει σε έκδοση BETA. Η έκδοση αυτή έχει ως στόχο την συλλογή στοιχείων για τους τρόπους χρήσης του Price Radar από τους χρήστες, βάση των οποίων θα διαμορφωθεί η τελική του μορφή.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr