Ως η αεροπορική εταιρία της Ευρώπης φιλική προς οικογένειες και αυτό το καλοκαίρι η Lufthansa διασφαλίζει ένα ξέγνοιαστο ταξίδι με μικρά παιδιά, προσφέροντας στους κεντρικούς της κόμβους, γκισέ check-in αποκλειστικά για οικογένειες, καθιστώντας τη διαδικασία άνετη, ανέμελη και πάνω από όλα, ευχάριστη. Η πραγματική διασκέδαση, ξεκινά εντός αεροσκάφους, με καινούρια παιχνίδια, γεύματα και δραστηριότητες που θα κάνουν ακόμη και το πιο μακρινό ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία.Εν μέσω θερινής περιόδου, η Lufthansa ενισχύει ξανά τις υπηρεσίες που αφορούν ταξίδια για οικογένειες, προσφέροντας ειδικά διαμορφωμένα "Σημεία Οικογενειακού Check-in " στα αεροδρόμια Φρανκφούρτης και Μονάχου, εμπλουτισμένα παιδικά γεύματα εν πτήσει, σνακ και παιχνίδια, καθώς και αναμνηστικά που θα λατρέψουν οι μικροί ταξιδιώτες. 

"Ως η αεροπορική εταιρία της Ευρώπης φιλική προς οικογένειες , και αυτό το καλοκαίρι η Lufthansa διασφαλίζει ένα ξέγνοιαστο ταξίδι με μικρά παιδιά, προσφέροντας στους κεντρικούς μας κόμβους, γκισέ check-in αποκλειστικά για οικογένειες, καθιστώντας τη διαδικασία άνετη, ανέμελη και πάνω από όλα, ευχάριστη. Η πραγματική διασκέδαση, ξεκινά εντός αεροσκάφους, με καινούρια παιχνίδια, γεύματα και δραστηριότητες που θα κάνουν ακόμη και το πιο μακρινό ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία," δήλωσε ο κύριος Carsten Schaeffer, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Υπηρεσιών Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Τα νέα γκισέ Check-in για Οικογένειες, με οικοδεσπότες τους Lu & Cosmo

Εν μέσω θερινής περιόδου, η Lufthansa ενισχύει ξανά τις υπηρεσίες που αφορούν ταξίδια για οικογένειες, προσφέροντας ειδικά διαμορφωμένα “Σημεία Οικογενειακού Check-in ” στα αεροδρόμια Φρανκφούρτης και Μονάχου, εμπλουτισμένα παιδικά γεύματα εν πτήσει, σνακ και παιχνίδια, καθώς και αναμνηστικά που θα λατρέψουν οι μικροί ταξιδιώτες.Τα νέα σημεία "Οικογενειακού Check-in" απευθύνονται σε οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά ηλικίας έως 12 ετών και προσφέρονται στα αεροδρόμια Φρανκφούρτης και Μονάχου. Με σύνθημα "Τα παιδιά σας είναι τα καλύτερα", τα ειδικά γκισέ, για την παράδοση των αποσκευών και την παραλαβή των καρτών επιβίβασης εντοπίζονται εύκολα στο αεροδρόμιο, τόσο από γονείς όσο και από τα παιδιά. Αποπνέοντας μια ιδιαίτερα φιλική προς τις οικογένειες ατμόσφαιρα, ο διάδρομος προς τα γκισέ θυμίζει αεροδιάδρομο, περνώντας από οθόνες όπου εμφανίζονται ο Lu και ο Cosmo, οι διάσημοι πλέον φίλοι των παιδιών που τα καλωσορίζουν στα αεροσκάφη της Lufthansa. Ο Lu και ο μικρός του φίλος Cosmo είναι οι δύο μασκότ της Lufthansa. Οι δύο αυτοί νεαροί γερανοί βιώνουν πολλές εμπειρίες ταξιδεύοντας ανά την υφήλιο και διασκεδάζοντας.

H πρώτη στον κόσμο κάρτα επιβίβασης για αρκουδάκια

Ακόμη και τα λούτρινα ζωάκια τυγχάνουν της δέουσας προσοχής και δεν αφήνονται στην τύχη τους, αλλά λαμβάνουν τη δική τους Κάρτα Επιβίβασης. Το προσωπικό της Lufthansa στα γκισέ check-in για οικογένειες, εκδίδουν κάρτες επιβίβασης, πραγματοποιούν κρατήσεις θέσεων και δίνουν στα μικρά παιδιά μια κάρτα επιβίβασης για το λούτρινο ζωάκι τους ή το αρκουδάκι τους. Παράλληλα, διατίθενται άμεσα οι Οικογενειακοί Οδηγοί, που υποδεικνύουν τα σημεία όπου οι γονείς θα βρουν τους παιδότοπους, τα σημεία φροντίδας βρεφών, εστιατόρια φιλικά προς τα παιδιά, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, παρατηρητήρια αλλά και εκπτωτικά κουπόνια για αγορές στο αεροδρόμιο.Ακόμη και τα λούτρινα ζωάκια τυγχάνουν της δέουσας προσοχής και δεν αφήνονται στην τύχη τους, αλλά λαμβάνουν τη δική τους Κάρτα Επιβίβασης. Το προσωπικό της Lufthansa στα γκισέ check-in για οικογένειες, εκδίδουν κάρτες επιβίβασης, πραγματοποιούν κρατήσεις θέσεων και δίνουν στα μικρά παιδιά μια κάρτα επιβίβασης για το λούτρινο ζωάκι τους ή το αρκουδάκι τους. Παράλληλα, διατίθενται άμεσα οι Οικογενειακοί Οδηγοί, που υποδεικνύουν τα σημεία όπου οι γονείς θα βρουν τους παιδότοπους, τα σημεία φροντίδας βρεφών, εστιατόρια φιλικά προς τα παιδιά, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, παρατηρητήρια αλλά και εκπτωτικά κουπόνια για αγορές στο αεροδρόμιο.

Αναβίωση ταξιδιωτικού ημερολογίου για τους μικρούς ταξιδιώτες

Ένας θρύλος επιστρέφει στο αεροσκάφος: ένα νέο ταξιδιωτικό ημερολόγιο για παιδιά θα μοιράζεται από τα πληρώματα στους μικρούς επιβάτες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν, είναι να συμπληρώνουν το ημερολόγιο με πληροφορίες που αναγράφονται στην κάρτα επιβίβασης ή από τις προβολές εν πτήσει. Φυσικά, τα ημερολόγια αυτά μπορούν να υπογράφονται από ένα μέλος του πληρώματος. Για τα παιδιά, αρκεί να εισάγουν τις πτήσεις που πραγματοποιούν, τη μία μετά την άλλη. Μετά την 12η αναχώρηση, θα λαμβάνουν το πολυπόθητο δίπλωμα Junior Pilot, υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον πιλότο του αεροσκάφους. Ένας θρύλος επιστρέφει στο αεροσκάφος: ένα νέο ταξιδιωτικό ημερολόγιο για παιδιά θα μοιράζεται από τα πληρώματα στους μικρούς επιβάτες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν, είναι να συμπληρώνουν το ημερολόγιο με πληροφορίες που αναγράφονται στην κάρτα επιβίβασης ή από τις προβολές εν πτήσει. Φυσικά, τα ημερολόγια αυτά μπορούν να υπογράφονται από ένα μέλος του πληρώματος. Για τα παιδιά, αρκεί να εισάγουν τις πτήσεις που πραγματοποιούν, τη μία μετά την άλλη. Μετά την 12η αναχώρηση, θα λαμβάνουν το πολυπόθητο δίπλωμα Junior Pilot, υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον πιλότο του αεροσκάφους.

Καινούρια υγιεινά γεύματα για ψυχαγωγία

Η ιδιαίτερη φροντίδα προς τους μικρότερους επιβάτες δε σταματά στην πύλη αναχώρησης. Στις υπερατλαντικές πτήσεις της Lufthansa, τα νέα Παιδικά Μενού θα ενθουσιάσουν τα παιδιά προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση. Εδώ θα βρουν βιβλία ζωγραφικής, παζλ και διασκεδαστικά εικονογραφημένα γεύματα ώστε να ανοίξει η όρεξή τους. Παράλληλα, στα παιδιά θα μοιράζονται και οι συνταγές των γευμάτων, ώστε να μπορούν να τις ετοιμάζουν και στο σπίτι τους. Οι γευστικές λιχουδιές που έχουν δημιουργήσει οι σεφ της Lufthansa θα ενθουσιάσουν τους νεαρούς ταξιδιώτες. Τα ειδικά διαμορφωμένα για παιδιά μενού, που προσφέρονται στις πτήσεις της Lufthansa, βασίζονται στις αρχές της υγιεινής και προσφέρουν μια ισορροπημένη διατροφή. Συνεπώς, τα γεύματα περιέχουν όσο το δυνατό λιγότερη ζάχαρη, που έχει αντικατασταθεί από το μέλι σα γλυκαντικό. Παράλληλα, χρησιμοποιούνται άριστης ποιότητας λιπαρά, όπως το ελαιόλαδο, και μόνο σε μικρές ποσότητες.Η ιδιαίτερη φροντίδα προς τους μικρότερους επιβάτες δε σταματά στην πύλη αναχώρησης. Στις υπερατλαντικές πτήσεις της Lufthansa, τα νέα Παιδικά Μενού θα ενθουσιάσουν τα παιδιά προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση. Εδώ θα βρουν βιβλία ζωγραφικής, παζλ και διασκεδαστικά εικονογραφημένα γεύματα ώστε να ανοίξει η όρεξή τους. Παράλληλα, στα παιδιά θα μοιράζονται και οι συνταγές των γευμάτων, ώστε να μπορούν να τις ετοιμάζουν και στο σπίτι τους. Οι γευστικές λιχουδιές που έχουν δημιουργήσει οι σεφ της Lufthansa θα ενθουσιάσουν τους νεαρούς ταξιδιώτες. Τα ειδικά διαμορφωμένα για παιδιά μενού, που προσφέρονται στις πτήσεις της Lufthansa, βασίζονται στις αρχές της υγιεινής και προσφέρουν μια ισορροπημένη διατροφή. Συνεπώς, τα γεύματα περιέχουν όσο το δυνατό λιγότερη ζάχαρη, που έχει αντικατασταθεί από το μέλι σα γλυκαντικό. Παράλληλα, χρησιμοποιούνται άριστης ποιότητας λιπαρά, όπως το ελαιόλαδο, και μόνο σε μικρές ποσότητες.

Από τον Οκτώβριο η προβολή της νέας ταινίας "Planes" της Disney στα 40.000 πόδια

Η κινηματογραφική ταινία που θα προβάλλεται από την 1η Οκτωβρίου 2013 στο ''Media  World’’, ψυχαγωγικό σύστημα, υπερατλαντικών πτήσεων της Lufthansa ονομάζεται “Planes” και αφορά ένα μικρό ελικοφόρο αεροπλάνο, το Dusty, που, παρόλο που έχει υψοφοβία, θέλει να συμμετάσχει στο διασημότερο διεθνή αγώνα αεροσκαφών. Η ταινία, που είναι βασισμένη στην επιτυχία της ταινίας κινουμένων σχεδίων ‘‘Cars’’, μεταφέρει το κοινό σε ένα ταξίδι που διασχίζει επτά χώρες του κόσμου, περνώντας από τις ΗΠΑ, την Ισλανδία, τη Γερμανία, την Ινδία, την Κίνα, το Νεπάλ και το Μεξικό. Τα παιδιά που επισκέπτονται την, αποκλειστική για παιδιά, αίθουσα JetFriends στις lounge των επιβατών First και Business Class ή τις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για ασυνόδευτα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία πριν από την πτήση να παίξουν με λούτρινα ζωάκια, παζλ και φιγούρες από την ταινία “Planes” του Disney. Εκτός από τη νέα 3D ταινία κινουμένων σχεδίων "Planes" της Disney, η Lufthansa θα προσφέρει στους επιβάτες, μικρούς και μεγάλους, μια σειρά νέων υπηρεσιών που θα τους εξασφαλίσουν ένα ευχάριστο ταξίδι, ώστε να μην καταλάβουν για πότε πέρασε ο χρόνος. Η κινηματογραφική ταινία που θα προβάλλεται από την 1η Οκτωβρίου 2013 στο ''Media World'', ψυχαγωγικό σύστημα, υπερατλαντικών πτήσεων της Lufthansa ονομάζεται "Planes" και αφορά ένα μικρό ελικοφόρο αεροπλάνο, το Dusty, που, παρόλο που έχει υψοφοβία, θέλει να συμμετάσχει στο διασημότερο διεθνή αγώνα αεροσκαφών. Η ταινία, που είναι βασισμένη στην επιτυχία της ταινίας κινουμένων σχεδίων ''Cars'', μεταφέρει το κοινό σε ένα ταξίδι που διασχίζει επτά χώρες του κόσμου, περνώντας από τις ΗΠΑ, την Ισλανδία, τη Γερμανία, την Ινδία, την Κίνα, το Νεπάλ και το Μεξικό. Τα παιδιά που επισκέπτονται την, αποκλειστική για παιδιά, αίθουσα JetFriends στις lounge των επιβατών First και Business Class ή τις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για ασυνόδευτα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία πριν από την πτήση να παίξουν με λούτρινα ζωάκια, παζλ και φιγούρες από την ταινία "Planes" του Disney.

JetFriends – ένα ειδικό πρόγραμμα τακτικών επιβατών για νεαρές ηλικίες

“Ως η αεροπορική εταιρία της Ευρώπης φιλική προς οικογένειες , και αυτό το καλοκαίρι η Lufthansa διασφαλίζει ένα ξέγνοιαστο ταξίδι με μικρά παιδιά, προσφέροντας στους κεντρικούς μας κόμβους, γκισέ check-in αποκλειστικά για οικογένειες, καθιστώντας τη διαδικασία άνετη, ανέμελη και πάνω από όλα, ευχάριστη. Η πραγματική διασκέδαση, ξεκινά εντός αεροσκάφους, με καινούρια παιχνίδια, γεύματα και δραστηριότητες που θα κάνουν ακόμη και το πιο μακρινό ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία,” δήλωσε ο κύριος Carsten Schaeffer, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Υπηρεσιών Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.Για τα παιδιά που λατρεύουν τα ταξίδια, ονειρεύονται να γίνουν πιλότοι ή απλά αγαπούν το παιχνίδι και τη διασκέδαση, το club JetFriends για παιδιά και εφήβους είναι η ιδανική επιλογή. Το πρόγραμμα JetFriends προσφέρει μια ματιά στον κόσμο της αεροπορίας και στα παρασκήνια της Lufthansa, διοργανώνοντας τακτικούς διαγωνισμούς με δωρεάν συμμετοχή για όλα τα παιδιά ηλικίας 2- 17 ετών. Τα μέλη του προγράμματος JetFriends εγγράφονται αυτόματα στο πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles & More και κερδίζουν μίλια επιβράβευσης. Το καλύτερο από όλα: τα μίλια ισχύουν για όσο διάστημα είναι μέλη του JetFriends club. Φυσικά, το JetFriends club προσφέρει τη δική του κάρτα μέλους και ένα μοντέρνο λουράκι λαιμού για να την έχετε πάντα μαζί σας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.jetfriends.com

Περισσότερα από 45 χρόνια ειδικής φροντίδας

Τα νέα σημεία “Οικογενειακού Check-in” απευθύνονται σε οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά ηλικίας έως 12 ετών και προσφέρονται στα αεροδρόμια Φρανκφούρτης και Μονάχου. Με σύνθημα “Τα παιδιά σας είναι τα καλύτερα“, τα ειδικά γκισέ, για την παράδοση των αποσκευών και την παραλαβή των καρτών επιβίβασης εντοπίζονται εύκολα στο αεροδρόμιο, τόσο από γονείς όσο και από τα παιδιά. Αποπνέοντας μια ιδιαίτερα φιλική προς τις οικογένειες ατμόσφαιρα, ο διάδρομος προς τα γκισέ θυμίζει αεροδιάδρομο, περνώντας από οθόνες όπου εμφανίζονται ο Lu και ο Cosmo, οι διάσημοι πλέον φίλοι των παιδιών που τα καλωσορίζουν στα αεροσκάφη της Lufthansa. Ο Lu και ο μικρός του φίλος Cosmo είναι οι δύο μασκότ της Lufthansa. Οι δύο αυτοί νεαροί γερανοί βιώνουν πολλές εμπειρίες ταξιδεύοντας ανά την υφήλιο και διασκεδάζοντας.Πέρα από τις εποχιακές καλοκαιρινές παροχές για οικογένειες, η Lufthansa έχει μακρά παράδοση προσφοράς εξειδικευμένων υπηρεσιών όλη τη διάρκεια του έτους, για οικογένειες με μικρά παιδιά, πελάτες με μειωμένη κινητικότητα και επιβάτες που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας. Πρόκειται για τη γνωστή υπηρεσία "Red Cap", μια ομάδα την οποία στις αρχές της ίδρυσής της οι δημοσιογράφοι την ονόμαζαν χαϊδευτικά οι «Κοκκινοσκούφηδες» και απαρτίζεται από εκατοντάδες υπαλλήλους που έχουν αναλάβει το έργο της παροχής ειδικών υπηρεσιών, είτε πρόκειται για τη συνοδεία παιδιών που ταξιδεύουν ασυνόδευτα, είτε για ηλικιωμένους επιβάτες ή άτομα μειωμένης κινητικότητας. Η υπηρεσία εγκαινιάστηκε από τη Lufthansa το Μάιο του 1968, γεγονός που σημαίνει ότι φέτος συμπληρώνει με υπερηφάνεια 45 χρόνια παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών. Η πρώτη πτήση της Lufthansa που επωφελήθηκε της υπηρεσίας αυτής αναχώρησε στις 6 Μαΐου 1968 για το Γιοχάνεσμπουργκ, με αεροσκάφος Boeing 707– παράλληλα, εκείνη την περίοδο σημαντικό ρόλο έπαιζαν και ο Mickey Mouse και ο Disney.

 

 

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr