Club Med

Εντοπίσαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά all- inclusive resorts των CLUB MED. Συνδυάστε διαμονή σε πανέμορφες τοποθεσίες, πλήρη διατροφή, (3 γεύματα την ημέρα σε μπουφέ με απεριόριστη κατανάλωση μπύρας, κρασιού και αναψυκτικών), αθλητικές δραστηριότητες, νυχτερινή διασκέδαση (animation) και Open bar (δωρεάν ποτά και σνακς από το μπαρ όλη τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ, εκτός από σαμπάνια και special whiskey) και γνωρίστε τους πιο εξωτικούς προορισμούς στην Ασία, τον Ινδικό, τη Βόρεια Αφρική...

Θα απολαύσετε γεύματα με τοπικές σπεσιαλιτέ αλλά και διεθνή κουζίνα, αθλητικές δραστηριότητες : golf από 8 ετών, σχολείο τσίρκου για τα παιδιά, bungy trampoline, ελεύθερη κατάδυση, aquafitness, ιστιοπλοία με catamarans τοξοβολία, badminton, handball, fitness, γκολφ, γιόγκα, μπάσκετ, βόλει, καγιάκ, beach volley, water polo, football, αίθουσα με βάρη, tennis σε 6 γήπεδα, squash, πινγκ πονγκ. Θα διασκεδάσετε σε night club με βραδιές με ζωντανή μουσική και θα ξεκουρστείτε εμπιστευόμενοι τα παιδιά σας σε ειδικά προγράμματα για παιδιά. (Δωρεάν Παιδικό πρόγραμμα Mini Club Med 4-11 ετών και Junior's Club Med 11-17 ετών, δωρεάν εξοπλισμός για παιδιά εώς 2 ετών από το Club Med Baby Welcome).

Επιπλέον χρέωση για το Παιδικό πρόγραμμα Petit Club Med για παιδιά 2-3 ετών και για τη χρήση του Club Med SPA, χαμάμ, σάουνα και τζακούζι.

Οι νεόνυμφοι έχουν έκπτωση –25% στις τιμές διαμονής στο ένα άτομο για 7 τουλάχιστον διανυκτερεύσεις ενώ παρέχεται έκπτωση –10% στις τιμές διαμονής στο ιπτάμενο προσωπικό αεροπορικών εταιριών, για 7 τουλάχιστον διανυκτερεύσεις.

Club MedΣτάση 1η BALI – ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: Ένα ταξίδι στο νότιο τμήμα του νησιού Bali της Ινδονησίας, στη θάλασσα Java και τον Ινδικό ωκεανό. Για να φτάσετε από το κοντινότερο αεροδρόμιο στη Denpasar η απόσταση είναι 14 χλμ. (ή 30 λεπτά transfer).

Ενδεικτικές τιμές: Iούνιος 2012, 7 διανυκτερεύσεις, από €1182/ άτομο σε δίκλινο.



Στάση 2: BINTAN ISLAND – ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ *4 ΤΡΙΑΙΝΕΣ*: 
Ταξιδεύουμε στο νησί Bintan της Ινδονησίας, νότια της Σινγκαπούρης, σε ένα τροπικό παράδεισο έκτασης 20 εκταρίων. Η πτήση μας φέρει στο κοντινότερο αεροδρόμιο της Σινγκαπούρης, απ΄όπου θα χρειαστείτε 1,5 ώρα transfer μέχρι να φτάσετε στο θέρετρο (τα 55 λεπτά με πλοίο). To resort δέχεται παιδιά κάθε ηλικίας, με πρόγραμμα απασχόλησής τους από 4 ετών.Ενδεικτικές τιμές: Ιούνιος, 7 διανυτκερεύσεις, από 1030 ευρώ/ άτομο σε δίκλινο

Στάση 3η: PHUKET – ΤΑΥΛΑΝΔΗ *4 ΤΡΙΑΙΝΕΣ*: Στο νησί Phuket στον κόλπο Kata, νοτιοδυτικά της Ταυλάνδης, 890 χλμ νότια της Bangkok, το θέρετρο προσεγγίζεται σε 60 λεπτά από το αεροδρόμιο του Πούκετ, το οποίο απέχει 48 χλμ.

Ενδεικτικές τιμές: Ιούνιος 2012, 7 διανυκτερεύσεις, από 841 ευρώ/ ανά άτομο σε δίκλινο

Club MedΣτάση 4η: CHERATING BEACH - ΜΑΛΑΙΣΙΑ *4 ΤΡΙΑΙΝΕΣ*: Σε απόσταση 60 χλμ. από το αεροδρόμιο του Κουαντάν, το θέρετρο καταλαμβάνει έκταση 80 ελταρίων στην ακτή της Μαλαισίας (45 λεπτά transfer). To resort δέχεται παιδιά κάθε ηλικίας από 2 ετών.

Ενδεικτικές τιμές: Ιούνιος 2012, 7 διανυκτερεύσεις, από 867 ευρώ/ ανά άτομο σε δίκλινο

Στάση 5η: MARRAKECH LE RIAD/ ΜΑΡΟΚΟ (SUITES) *5ΤΡΙΑΙΝΕΣ*: Το πολυτελές θέρετρο, που αποτελείται από 60 σουίτες με θέα στον κήπο, στo Μαρόκο, βρίσκεται στους πρόποδες των βουνών Άτλας, 15' από την πλατεία Djemaa el-Fna. Απέχει 12 χλμ. από το κοντινότερο αεροδρόμιο το Marrakech – Menara, 12 χλμ. ή 20' transfer και δέχεται παιδιά όλων των ηλικιών χωρίς να υπάρχει πρόγραμμα απασχόλησής τους.Μπορείτε να πάρετε μαθήματα αραβικών, χoρών oriental και τοπικής κουζίνας,, αλλά και μαθήματα golf, ιππασίας, καθώς και πακέτα Spa και εκδρομές (με έξτρα χρέωση).

Ενδεικτικές τιμές: Ιούνιος 2012, 7 διανυκτερεύσεις, από 1386 ευρώ/ άτομο σε δίκλινο

Club Med

Στάση 6η: DJERBA LA DOUCE – ΤΥΝΗΣΙΑ *3 ΤΡΙΑΙΝΕΣ*: Η πυξίδα μας οδηγεί στη νοτιο-δυτική ακτή της Τυνησίας στον κόλπο Gabés, με το κντινότερο αεροδρόμιο του Djerbα-Zarzis να απέχει 30 χλμ./ 30 λεπτά transfer από το θέρετρο. Στο night club προσφέρονται βραδιές με ζωντανή μουσική, ενώ μπορείτε να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα kitesurfing (με έξτρα χρέωση).

Ενδεικτικές τιμές: Ιούνιος 2012, 7 διανυκτερεύσεις, από 908 ευρώ/ ανά άτομο σε δίκλινο.

Στάση 7η: SINAI BAY – ΑΙΓΥΠΤΟΣ *4 TΡΙΑΙΝΕΣ*: Στην Αίγυπτο, στον κόλπο Αqaba σε έκταση 27 εκταρίων, βρίσκουμε ένα πανέμορφο θέρετρο, όπου φτάνετε με πτήση μέσω Sharm el Sheikh, και εν συνεχεία transfer 3 ώρες. Διαθέτει Mini Club Μed για παιδιά 4-10 ετών και Junior Club Med για παιδιά 11-17 ετών.

Ενδεικτικές τιμές: Ιούνιος 2012, 7 διανυκτερεύσεις, από 927 ευρώ/ ανά άτομο σε δίκλινο.

Club Med

Στάση 8η: LA POINTE AUX CANONNIERS – ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ *4 ΤΡΙΑΙΝΕΣ*: Στον Ινδικό ωκεανό, στη βορειο-δυτική ακτή του Μαυρίκιου, θα ταξιδέψετε αεροπορικώς μέχρι το Plaisance και εν συνεχεία μετά από 65 χλμ, 1, 5 ώρα transfer, θα φτάσετε σε ένα εξωτικό θέρετρο, όπου θα απολαύσετε βραδιές με ζωντανή μουσική και night club, θαλάσσιο σκι, wakeboard, τέννις, ιστιοπλοία, ελεύθερη κατάδυση, γκολφ, fitness, beach volley, kayak, minifootball, αίθουσα με βάρη, beach-volley, water-polo, τοξοβολία.

Ενδεικτικές τιμές: Ιούνιος 2012, 7 διανυκτερεύσεις, από 1122 ευρώ/ άτομο/ σε δίκλινο.

Πληροφορίες & Κρατήσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr